ΙΑΤΡΕΙΑ 

          ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ

   ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΟΛΑ

  σε Παλαιό Φάληρο &

             Σαρωνίδα

  •  Επιστημονικό κύρος 
  •   Μακροχρόνια
      νοσοκομειακή     εμπειρία
  •  Άνετη επικοινωνία
  •  Ήθος κατά την άσκηση  της ιατρικής
  •  Προσβασιμότητα
  •  Εξειδίκευση στις δυσλιπιδαιμίες 

            Ο Παιδίατρος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΣ διαθέτει

                                                           2 (δύο) ιατρεία:

Το 1o ΙΑΤΡΕΙΟ βρίσκεται στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, στην περιοχή του Φλοίσβου, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου, στη διεύθυνση Αλκυόνης 18Α, στον 1ο όροφο.

Το ιατρείο αυτό λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-19.00,  αποκλειστικά με ραντεβού.

Το τηλέφωνο του ιατρείου του Π. Φαλήρου είναι: 210-9828894.

Το 2ο ΙΑΤΡΕΙΟ βρίσκεται στη ΣΑΡΩΝΙΔΑ, επί της οδού Πάρνηθος 32.

Το τηλέφωνο του ιατρείου της Σαρωνίδας είναι: 22910-55019 (λειτουργεί Τρίτη & Πέμπτη 9.30-12.00 και Σάββατο 9.00-14.00)

Προκειμένου να κλείσετε ραντεβού και για τα δύο ιατρεία, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη

Γραμματεία που λειτουργεί στο ιατρείο του Π. Φαλήρου (210-9828894), από Δευτέρα έως Παρασκευή  15.00-20.00.

Οι επείγουσες περιπτώσεις εξυπηρετούνται επί 24ώρου βάσεως, μέσω του κινητού τηλεφώνου του ιατρού.

Ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου του ιατρού είναι: 697-2201044

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατά την απουσία μου εκτός Αττικής ή στο εξωτερικό, μπορείτε να καλείτε κανονικά στο κινητό τηλέφωνό μου, στο οποίο, για τις ημέρες αυτές, υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τον  τρόπο αντιμετώπισης των επειγουσών περιπτώσεων (σε ποιον ή πού θα απευθύνεστε κ.λπ.)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα ιατρεία μας εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 0-18 ετών και καλύπτεται πλήρως όλο το φάσμα της Παιδιατρικής, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση της σωματικής, νοητικής και ψυχοκινητικής εξέλιξης του παιδιού, τους εμβολιασμούς, τη διατροφή, τον πλήρη περιοδικό προληπτικό έλεγχο και την άρτια αντιμετώπιση όλων των παθολογικών καταστάσεων που ενδέχεται να προκύψουν.

Ο παιδίατρος Γεώργιος Τσόλας είναι επιπλέον ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, με μακρόχρονη πείρα στην αντιμετώπισή τους. Υπήρξε επί σειρά ετών υπεύθυνος του Ιατρείου Διαταραχών των Λιπιδίων της Β' Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού",  του Παιδιατρικού Λιπιδαιμικού Ιατρείου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στο Μαρούσι και ακολούθως Υπεύθυνος του Ιατρείου Διαταραχών των Λιπιδίων της Παιδιατρικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, από το 2017 μέχρι και το 2023.

Επομένως αναλαμβάνει, πέραν της ευρύτερης Παιδιατρικής φροντίδας και την εξειδικευμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση περιπτώσεων ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑΣ (συνήθως ΥΠΕΡΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΑΙΜΙΑΣ, αλλά όχι μόνο) κατά επιστημονικώς άρτιο τρόπο. Στο ιατρείο του Παλαιού Φαλήρου δεχόμαστε περιστατικά ΔΥΣΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑΣ τις ημέρες Τρίτη & Πέμπτη, πάντοτε και μόνον κατόπιν προσυνεννοήσεως (ραντεβού), ενώ στο Ιατρείο Σαρωνίδας κατ' εξαίρεση και πάντοτε κατόπιν προσυνεννοήσεως.

-------------------------------------------------------------------------------------

Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΝΑΙ, ΟΜΩΣ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ  ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.

-------------------------------------------------------------------------------------

O ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ:

-59 δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα συνέδρια

-75 μελέτες οι οποίες ανακοινώθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια

-Συμμετοχή σε συγγραφή βιβλίων. Τελευταία συγγραφή: Συγγραφή κεφαλαίων του βιβλίου "Επίτομη Παιδιατρική" που εκδόθηκε από την Β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (2012).

-Δεκάδες ομιλίες και προεδρεία σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια.

-Οργάνωση επιστημονικών συνεδρίων και σεμιναρίων/ Κριτής εργασιών Παιδιατρικής

-Εκπαίδευση ειδικευομένων της Παιδιατρικής: Δεκάδες παιδίατροι έχουν εκπαιδευτεί από τον παιδίατρο Γεώργιο Τσόλα, στη διάρκεια της μακράς νοσοκομειακής θητείας του.

-Εκπαίδευση δεκάδων φοιτητών της Ιατρικής στην Παιδιατρική, στα χρόνια της παρουσίας του στην Β' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού".